Witam. Mam taki problem ponieważ nie wiem gdzie i jak po kolei wejść w fejsie żebym mógł skasować ten komunikat. VCDS mam niestety w wersji angielskiej. Tak samo wiem ze da się już wcześniej zmienić i usunąć komunikat ze zostało np 238 km lub 345 dni. Może ktoś pomoże i powie jak poklei wchodzić żeby można było usunąć te komunikaty ???
Bez kabelka możesz to zrobić tak, że przy wyłaczonym zapłonie wciskasz przycisk od resetowania licznika, przekręcasz kluczyk, zacznie migać service, przekręcasz przycisk i masz skasowane. Ustawi się 15000 km i 365 dni.
O nawet nie wiedziałem na forum znalazłem ale do O1 że w taki sposób prze kombinacje z pokrętłami idzie usunąć serwis. Oki zobaczę u siebie i dam znać czy się udało czy nie.
kurcze próbowałem i nie skasowało mi się. Na wyłączonym zapłonie wciskam zapala mi sie maxi dot przekręcam stacyjkę pokazuje mi się napis service now ale niestety nie miga. Jak przekręcę wciśnięty przycisk w lewo to jedynie mi się godz zmieni jak w prawo mam tak samo.
Oki udało mi się przytrzymałem przycisk włączyłem zapłon pokazał się napis service now przekręciłem wciśnięty przycisk w prawo i wyświetlacz przeskoczył na godz np średnie spalanie przebieg. Jak potem sprawdzałem service nie wyskakuje
Komentarz